De la metacerca a la intel·ligència social - Agud, Hugo (BiD: Textos Universitaris de Biblioteconomia i Documentació, 2006)
En aquest article es descriuen l'estructura i el funcionament dels metacercadors aplicats a biblioteques. A continuació se'n compara el funcionament amb el dels motors de cerca, en especial Google. Finalment es fa referència a possibles tendències de futur en aquest àmbit.En este artículo se describen la estructura y el funcionamiento de los metabuscadores aplicados a bibliotecas. A continuación se compara su funcionamiento con el de los motores de búsqueda, en especial Google. Finalmente se hace referencia a posibles tendencias de futuro en este ámbito.This article describes the structure and functioning of metasearchers, as applied to libraries, and then compares them to search engines, with special attention given to Google. It concludes with a reference to possible trends in this area.