НЕФТ ШЛАМЛАРИНИНГ АМБАРЛАРДА ЙИҒИЛИШИНИНГ ТАҲЛИЛИ - Қаюм Каримович Жумаев (Science and Education, 2021)
Нефт қудуқларини бурғилаш, сақлаш ва қайта ишлаш жараёнларида ҳосил бўладиган нефт шламларини амбарларда сақлаш, сақлаш давомида нефт шламларини атроф-мухитга салбий таъсири ва уни камайтириш усуллари ўрганилди ва хулосалар чиқарилди