Oman Maan historiatulkinnat kansakuntaa rakentamassa - Riina Turunen (J@rgonia, 2016)
Arvio teoksesta Karonen, Petri & Räihä, Antti (toim.): Kansallisten instituutioiden muotoutuminen. Suomalainen historiakuva Oma Maa -kirjasarjassa 1900–1960. Helsinki: Suomalaisen Kirjallisuuden Seura. 2014. 457 s. ISBN 978- 952-222-606-8.