L-пiдгрупи на деяких скiнченних групах - N.V. Kalashnіkova (Vìsnik Dnìpropetrovsʹkogo Unìversitetu: Serìâ Matematika, 2014)
Розглянутi деякi властивостi L-пiдгруп на скiнченних групах. Описанi множини L-пiдгруп на циклiчних групах порядку $p^n$, де p — просте число, порядку pq, де p, q — рiзнi простi числа, квазiциклiчнiй групi типу $p^{∞}$, нециклiчнiй групi порядку $p^2$, де p — просте число.