Табиий лойқа сувларни реагентлар ёрдамида замонавий физик-кимёвий усулда тозалаш - Мархабо Асадуллаевна Сафарова (Science and Education, 2021)
Табиий лойқа сувларни тозалашда асосан реагентлар ёрдамида замонавий физик-кимёвий усул қўлланилиб келинмоқда. Бу усулни қўллаш ва технологияни жорий қилиш хозирги даврнинг муҳим ва долзарб муаммолари ҳисобланади.