Модель системи управління забезпеченням розвитку промислового підприємства - Olga Rusinova (Cхід, 2017)
На основі використання інструментів математичного аналізу запропоновано підхід до моделювання системи управління забезпеченням розвитку промислового підприємства залежно від нетипових умов (криза на підприємстві, технологічний ривок у галузі), в яких відбувається реалізація обраних заходів із розвитку підприємства. Цей підхід, на відміну від існуючих, дозволяє обрати таку модель системи управління забезпеченням, при якій керування ресурсами за умови їх скорочення або незмінного обсягу уможливлює отримання максимальної від них віддачі.