قارچ‌های جدا شده از Agaricus bisporus در استان تهران و گزارشی از وضعیت Verticillium fungicola در ایران - رسول زارع (رستنی‌ها, 2005)
طی سالهای 83-1382 واحدهای عمده پرورش قارچ خوراکی در استان تهران مورد بازرسی و نمونه برداری قرار گرفت و تعداد 103 جدایه قارچ به دست آمد. از میان گونه‌های به دست آمده Verticillium fungicola (با 50 جدایه)، Trichoderma harzianum (با 24 جدایه)، Cladobotryum dendroides (با 16 جدایه) وAcremonium crotocinigenum (با 11 جدایه) بالاترین فراوانی را داشتند. گونه‎ A. crotocinigenum برای اولین بار از ایران گزارش می‎شود. معیار آزمون دمایی جهت تشخیص دو گونه T. harzianum و T. aggressivum معیار قابل اعتمادی نیست زیرا جدایه‌های ایرانی که تحت نام  T. harzianum معرفی شده‌اند از نظر دمایی مشابه T. aggressivum هستند اگرچه احتمال دارد که جدایه‌های ایرانی نماینده گونه جدیدی از تریکودرما باشند. در مقایسه مولکولی در سطح ITS مشخص شد که از V. fungicola دو واریته fungicola  و flavidum  در ایران وجود دارند. این دو واریته با معیارهای مورفولوژیکی از یکدیگر قابل تشخیص نمی‎باشند.