Гуманістичний підхід до формування емпатійності майбутніх учителів музики - Ірина Гавран (Педагогічний дискурс, 2012)
Стаття присвячена проблемі формування емпатійності з акцентуванням на гуманістичний підхід у процесі професійної підготовки майбутнього вчителя музики.