Синтез оптимального алгоритму супроводу щільного потоку повітряних об'єктів при простий функції втрат - Данилов Ю.А. (Системи обробки інформації, 2017)
У статті проводиться синтез оптимального алгоритму супроводження траєкторій повітряного об'єкта з використанням критерію мінімуму умовного середнього ризику при простої функції втрат для обліку та реалізації можливостей методів обробки радіолокаційної інформації в автоматизованих системах управління повітряним рухом.