Influences of the Corded Ware Culture in the Belarusian Lakeland (on the Ground of the Kryvina Peat-Bog Microregion) - Маxim Charniauski (Archaeologia Lituana, 2017)
Virvelinės keramikos kultūros įtakos Baltarusijos ežeringajame krašte (remiantis Kryvinos durpyno mikroregiono medžiaga