Katalogus van vakwoordeboeke - Editorial Office (South African Journal of Science and Technology, 1990)
Die onderstaande lys vakwoordeboeke wat vir natuurwetenskaplikes van belang sal wees, is ’n uittreksel uit die jongste Katalogus van vakwoordeboeke. Die katalogus wat deur die Nasionale Vakterminologiediens van die Departement van Nasionale Opvoeding uitgegee word, bevat ’n volledige lys van vakwoordeboeke (in die handel beskikbaar of uit druk), sowel as die pryse.