Використання інформаційних технологій в організації самостійної роботи студентів у процесі вивчення іноземної мови - Галина Лисак (Педагогічний дискурс, 2012)
У статті висвітлено специфіку й проблеми організації самостійної роботи студентів засобами інформаційних технологій навчання з урахуванням сучасних вимог та умов суспільства. Вивчаються умови та методи ефективної організації самостійної роботи студентів як цілісної системи освітнього середовища.