Розробка конструкції відрізного різця з дискової пили - Анатолій Володимирович Васильєв (Tehnologìčnij Audit ta Rezervi Virobnictva, 2015)
Запропонована конструкція відрізного різця з дискової пили, яка вийшла з ладу та не придатна для подальшої експлуатації. Наведена конструкція є найбільш економічно доцільною у якості відрізного різця з швидкорізальної сталі Р6М5. Розглянуто вплив ступеня загострення різальної кромки на стійкість відрізного різця и запропоновано спосіб заокруглення різальної кромки, який забезпечує необхідну стійкість різця.