L'Arxiu Joan Maragall de la Biblioteca de Catalunya: Lloc de memòria i centre documental - Dolça Tormo (Haidé, 2012)
Aquest article vol oferir una presentació general de l’Arxiu Joan Maragall de la Biblioteca de Catalunya, lloc de memòria i centre de documentació del poeta del qual pren el nom. Hom hi resumeix una breu història de l’Arxiu des de la seva fundació fins als nostres dies i es passen en ressenya les últimes activitats del centre.