Europos kultūrinės tradicijos tąsa Wolfenbüttelio postilėje (1573/1574) - Jolanta Gelumbeckaitė (Vilnius University Open Series, 2018)
[straipsnis ir santrauka lietuvių kalba; santraukos anglų ir vokiečių kalbomis]