НЕФТ ШЛАМИНИНГ АТРОФ МУҲИТГА ТАЪСИРИ - Қаюм Каримович Жумаев (Science and Education, 2021)
Нефт қудуқларини бурғилаш, сақлаш ва қайта ишлаш жараёнларида ҳосил бўладиган нефт шламларини амбарларда сақлаш, амбарларга қўйилган талаблар, нефт шламларини атроф-мухитга салбий таъсири камайтириш усуллари ўрганилди ва хулосалар чиқарилди