В. СТУС: СИНТАКСИЧНІ ІННОВАЦІЇ В ПОЕТИЧНОМУ МОВЛЕННІ - Ю. В. Зоріна (Записки з українського мовознавства, 2019)
У статті розглянуто синтаксичні інновації в поетичному мовленні В. Стуса, виявлено комунікативно-функційну сутність поняття «сегментована конструкція», схарактеризовано функції конструкцій з називним уявлення та визначено місце сегментованих конструкцій зі значенням теми у поетичному мовленні автора.