СОЦІАЛЬНО-РОЛЬОВІ, КОМУНІКАТИВНІ ТА СТРУКТУРНО-СЕМАНТИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ МЕДИЧНОГО ІНСТИТУЦІЙНОГО ДИСКУРСУ / Social role, communicative, structural and semantic features of medical institutional discourse - Оробчук Дарія (Aktualʹnì Pitannâ Suspìlʹnih Nauk ta Istorìï Medicini, 2014)
Orobchuk Dariia. Social role, communicative,