Anton van de Sande, Prins Frederik der Nederlanden (1797-1881). Gentleman naast de troon - Niek van Sas (BMGN: Low Countries Historical Review, 2017)
Anton van de Sande, Prins Frederik der Nederlanden (1797-1881). Gentleman naast de troon (Nijmegen: Vantilt, 2015, 303 pp., ISBN 978 94 6004 1228).