Формування міжкультурної комунікації школярів у системі крос-культурних цінностей - Лінуре Ібраімова (Педагогічний дискурс, 2012)
У статті розглядається питання міжкультурної комунікації у системі контексті крос-культурних цінностей школярів. Крос-культурні цінності створюють процес взаємодії між різними типами культур і відповідних їм освітніх практик, який виступає головним чинником смислової і ціннісної ознаки сучасної освіти.