Csehy, Zoltán. 2014. Szodoma és környéke: Homoszocialitás, barátságretorika és queer irányulások a magyar költészetben ('Sodom and its Environs: Homosociality, Friendship Rhetoric and Queer Orientations in Hungarian Poetry'). Budapest: Kalligram. - Eszter Timár (Hungarian Cultural Studies, 2017)
Csehy, Zoltán. 2014. Szodoma és környéke: Homoszocialitás, barátságretorika és queer irányulások a magyar költészetben ('Sodom and its Environs: Homosociality, Friendship Rhetoric and Queer Orientations in Hungarian Poetry'). Budapest: Kalligram.