Принципи програмної реалізації біоінспірованого методу декодування високошвидкісних лінійних блокових кодів - Штомпель М.А. (Системи обробки інформації, 2017)
Наведено формальне представлення задачі м’якого декодування лінійних блокових кодів з високою шви дкістю кодування. Розглянуто основні етапи біоінспірованого методу декодування даних кодів. Запропоно вані принципи програмної реалізації даного методу декодування високошвидкісних блокових кодів.