Die vertaling van literêre tekste: ‘n Bespreking aan die hand van Catullus se Carmen 84 - J. Swanepoel (Literator, 1985)
In hierdie artikel sal dear besin word oor sekere kernprobleme in die vertaalteorie, veral in soverre dit die kategorie tekste aangaan wat konvensioneel as literêre tekste bekend staan.