Біотехнологія екзополісахаридів з вищого базидіоміцету Schizophyllum commune - Віта Михайлівна Ліновицька (Tehnologìčnij Audit ta Rezervi Virobnictva, 2012)
Визначено сприятливі для біосинтезу екзополісахаридів та біомаси комплексні поживні середовища з глюкозою, нітратом амонію, мелясою та кукурудзяним екстрактом. Запропоновано біотехнологію виробництва шизофілану