АНЕКСІЯ КРИМУ РОСІЄЮ: - YurIy Ivanovich Arabadgi (Епістемологічні дослідження у філософії, соціальних і політичних науках, 2019)
У статті досліджено події, які передували анексії Криму і відбувались під час захоплення півострову Російською Федерацією у 2014 році.