Cumhuriyet İlahiyat Dergisi Yeni Sayı: Cilt 21, Sayı 1 - Abdullah Demir (Cumhuriyet İlahiyat Dergisi, 2017)
Akademik yayın hayatının 21. yılına ulaşan Cumhuriyet İlahiyat Dergisi, son yıllarda ulusal ve uluslararası akademik yayıncılık alanında önemli mesafeler kat etti. 15 Aralık 2016 tarihinde yayımladığımız 20. cilt 2. sayımızdan itibaren sağlanan ilerlemeleri, siz değerli okuyucularımızla paylaşmak istiyoruz.