Законодавче забезпечення ландшафтного використання та охорони земель в Україні - С. В. Єлькін (Теорія і практика правознавства, 2016)
Досліджено законодавче забезпечення ландшафтного використання та охорони земель, визначено основні періоди розвитку законодавства за темою дослідження до 1 липня 2006 р., тобто набуття чинності для України Європейської ландшафтної конвенції і до сьогодення.