Kwartiermakers in Amsterdam. Stedelijke instellingen als aanjagers van de ruimtelijke ontwikkeling, 1580-1880 - Gerrit Vermeer (Bulletin KNOB, 2016)
Boekbespreking van een boek geschreven door Esther Gramsbergen.