Funkcjonowanie społeczne chorych na padaczkę = The social functioning of patients with epilepsy - Dominik Olejniczak (Journal of Education, Health and Sport, 2016)
Olejniczak Dominik, Kowalczyk Joanna, Staniszewska Anna. Funkcjonowanie społeczne chorych na padaczkę = The social functioning of patients with epilepsy. Journal of Education, Health and Sport. 2016;6(1):118-128. eISSN 2391-8306. DOI http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.44833