Ograniczenia ekstrakcji częstotliwości podstawowej dźwięku fortepianu w oparciu o analizę cepstrum = Limit the extraction of fundamental frequency sound of the piano based on cepstrum analysis - Arkadiusz Rajs (Journal of Education, Health and Sport, 2017)
Rajs Arkadiusz, Rajs Katarzyna. Ograniczenia ekstrakcji częstotliwości podstawowej dźwięku fortepianu w oparciu o analizę cepstrum = Limit the extraction of fundamental frequency sound of the piano based on cepstrum analysis. Journal of Education, Health and Sport. 2016;6(11):305-310. eISSN 2391-8306. DOI http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.167140