مقاله کوتاه: دیدگاه دانشجویان در مورد کیفیت آموزشی گروه مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز - کمال شاخی (توسعه آموزش جندی‌شاپور, 2013)
دانشگاه موفق به طور پیوسته در حال رشد توانایی ها و استعدادها است و به دنبال تأمین نیازها و انتظارات دانشجویان و افزایش میزان رضایت مندی آن ها از کیفیت آموزش می باشد. مطالعه ی مقطعی حاضر یک پژوهش توصیفی است که با هدف بررسی دیدگاه دانشجویان در مورد کیفیت آموزشی گروه مدیریت خدمات بهداشتی– درمانی دانشکده ی بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در سه ماه اول سال 1391 انجام شده است. جامعه ی پژوهش شامل کلیه ی دانشجویان مدیریت خدمات بهداشتی– درمانی دانشکده ی بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور می باشد. ابزار گردآوری داده ها، پرسشنامه ای با 35 سؤال در زمینه کیفیت آموزش گروه می باشد. داده ها با استفاده از محیط نرم افزار SPSS نسخه ی 18 و با شاخص های آمار توصیفی تجزیه و تحلیل شدند. یافته های پژوهش نشان داد، ملاک های "رضایت دانشجویان از مدیریت گروه" و "رضایت از الگوها و شیوه ی تدریس اساتید" در حد نسبتاً مطلوب ولی "میزان آگاهی دانشجویان از اهداف گروه" درحد نامطلوب بود. بر اساس یافته ها، ضروری است تا زمینه ی آشنایی بیشتر دانشجویان با اهداف و رسالت گروه مدیریت خدمات بهداشتی درمانی فراهم شود تا با حساسیت و توجه بیشتری دوره تحصیلی خود را سپری نمایند.