МІЖДИСЦИПЛІНАРНИЙ ПІДХІД У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ В УМОВАХ МАГІСТРАТУРИ (НА ПРИКЛАДІ НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «ОСВІТОЛОГІЯ») - Віктор Огнев’юк (Освітологічний дискурс, 2021)
Стаття присвячена загальній характеристиці міждисциплінарного підходу як способу взаємодії між науками та  основного чинника зростання міждисциплінарних  зв’язків в освітньому процесі. Автори підкреслюють той факт, що міждисциплінарність не є феноменом, що притаманний лише конкретній науці чи певній галузі наук, він стосується усіх галузей знань. В статті простежуються тенденції розвитку міждисциплінарності в гуманітарних науках на прикладі курсу «Освітологія». Значна увага приділена авторами  ефективності використання міждисциплінарного підходу  у професійній підготовці управлінців на базі досвіду викладання курсу «Освітології» як міждисциплінарного предмету навчання.