Dinamik Elektrokimyasal Empedans Spektroskopisi (DEIS) - Hüsnü GERENGİ (Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi, 2014)
Sulu ortamda metaller, genellikle elektrokimyasal reaksiyonlarla korozyona uğrar. Metal/elektrolit ara yüzeyinde meydana gelen bu elektrokimyasal reaksiyonlar oldukça karmaşıktır. Dolayısıyla korozyon sürecini belirlemek için birçok elektrokimyasal yöntem geliştirilmiştir