Планування перевезень вантажів залізничним транспортом як складова плану соціально-економічного розвитку України. - С. П. Буга (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління, 2014)
У статті здійснено дослідження взаємозв'язку і взаємозалежності планування перевезень вантажів залізничним транспортом і планування соціально- економічного розвитку України в цілому.