Teknik Kadro: 40 Yıllık Rüya - Ali Fuat Kartal (Türk Kütüphaneciliği, 2011)
Türk Kütüphaneciler Derneği’nin çabalarıyla gerçekleşen Kütüphaneci ve Bilgi- Belge uzmanlarının Devlet Memurları Kanunu kapsamında teknik eleman kategorisine alınması sürecinde yaşananlar Türk Kütüphaneciler Derneği Genel Başkanı tarafından paylaşılmaktadır.