Місце і роль Інтернет-технологій у системі професійного самовдосконалення вчителя початкової школи - Н.Ю. Шустова (Ukrainian Journal of Educational Studies and Information Technology, 2017)
Здійснено огляд основних Інтернет-технологій, які необхідні вчителю початкових класів у його професійній діяльності. Обґрунтовано місце та роль цих технологій у системі професійного самовдосконалення майбутнього вчителя початкової школи.