Tutkittua tietoa luonnon vetovoimaisuudesta - Riikka Puhakka (Matkailututkimus, 2006)
Turistin luonto : tutkimus luonnon merkityksestä matkailun vetovoimatekijänä neljässä Lapin matkailukeskuksessa / Jari Järviluoma. Rovaniemi : Lapin yliopisto, 2006.