ОБРІЇ РОЗВИТКУ АДАПТИВНОГО НАВЧАННЯ - O. P. Mintser (Medična Informatika ta Inženerìâ, 2017)
Досліджено можливість суттєвого підвищення якості навчання в післядипломній медичній освіті шляхом направленого змінення послідовності модулів знань, їхніх розмірів, форм подачі навчального матеріалу тощо, комплементарного до рівня знань суб'єкту навчання. Запропонована модульна структура платформи навчання в післядипломній медичній освіті.