ОРГАНІЗАЦІЯ WIKI-ОРІЄНТОВАНОГО НАВЧАЛЬНОГО СЕРЕДОВИЩА - Liliia O. Varchenko-Trocenko (Освітологічний дискурс, 2014)
У статті визначено шляхи використання wiki-технології у навчальному процесі, переваги використання wiki-технології для організації навчального середовища, структуру wiki-орієнтованого навчального середовища.