МЕТОД ВИГОТОВЛЕННЯ ДЕТАЛЕЙ ІЗ КОМПОЗИЦІЙНИХ МАТЕРІАЛІВ ПРОСОЧУВАННЯМ РОЗЧИНОМ ЗВ'ЯЗУЮЧОГО - В.О. Краля (Vìsnik Nacìonalʹnogo Avìacìjnogo Unìversitetu, 2009)
Запропоновано метод виготовлення деталей просочування розчином паспортизованого зв’язуючого на оснастці під вакуумним мішком.