Scribus – програма верстання для видавничих систем: переваги застосування у навчальному процесі - Lidia Piskozub (Український журнал з бібліотекознавства та інформаційних наук, 2020)
Стаття присвячена розкриттю функціонального потенціалу програмного продукту Scribus у вирішенні завдань видавничого процесу – верстання та підготовки видань до друку.