ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ РОЗРОБЛЕННЯ СИСТЕМИ ЗАХОДІВ ПСИХОФІЗІОЛОГІЧНОГО СУПРОВОДУ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВІЙСЬКОВИХ ЛЬОТЧИКІВ - V.V. Kravchuk (Український журнал військової медицини, 2019)
В статті представлено перелік і подано характеристику основних принципів розроблення системи заходів психофізіологічного супроводу професійної діяльності військових льотчиків, що у подальшому дозволить вирішити питання щодо визначення стратегічних напрямів наукового обґрунтування та розроблення її концептуальної моделі.