Allmänningsskogarna i Norrbottens län : deras betydelse för det enskilda jord- och skogsbruket - Liljenäs, Ingrid (Umeå universitet, Samhällsvetenskapliga fakulteten, 1977)
Sammanfattning i engelska s.359-364. / Summary in English p.359-364. === digitalisering@umu