Suiwering en karakterisering van fenielalanienammoniakliase van katoen, Gossypium hirsutum, en die rol van geinduseerde lignifisering as verdedigingsmeganisme in die interaksie met Verticillium dahliae - Smit, Franchoan (2014)
D.Sc. (Biochemistry) === Please refer to full text to view abstract