Timothy Pogačar, ameriški slavist, slovenist in tavčaroslovec - Miran Hladnik (Jezik in Slovstvo, 2023)
Intervju s tavčaroslovcem Timom Pogačarjem je nastal ob 100. obletnici Tavčarjeve smrti, v Tavčarjevem letu 2023.