Покращення рівня фізичного розвитку та функціональної підготовленості спортсменів у спортивних танцях на етапі спеціалізованої базової підготовки засобами степ-аеробіки - Галина Артем’єва; Олена Авраменко; Сергій Гуменюк (Слобожанський науково-спортивний вісник, 2016)
Мета: проаналізувати вплив засобів степ-аеробіки на показники фізичного розвитку та функціональної підготовленості спортсменів у спортивних танцях на етапі спеціалізованої базової підготовки.