Implikasi Animasi Talking-Head yang Berbeza Tahap Realistik Terhadap Prestasi Pembelajaran Sebutan Perkataan - Mohd Najib Hamdan; Ahmad Zamzuri Mohamad Ali; Anuar Hassan (Malaysian Journal of Learning and Instruction, 2016)
Tujuan â€“ Kajian ini bertujuan untuk menilai kesan penggunaan animasi talking-head yang berbeza tahap realistik terhadap prestasi pembelajaran sebutan perkataan. Penilaian penggunaan animasi ini diukur melalui ujian sebutan setelah pelajar selesai menerokai koswer secara kendiri.