СТУДЕНТТЕРДІҢ ПСИХОЭМОЦИОНАЛДЫҚ ЖАҒДАЙЫНА МУЗЫКАНЫҢ ӘСЕРІ - G. B. Kamza; R. J. Bazarbekova (Хабаршы. Психология және социология сериясы, 2023)
Әлемдік тәжірибе көрсеткендей, музыка өнері адамның психоэмоционалдық, моральдық, эстетикалық және мәдени-адамгершілік жағдайына айтарлықтай әсер ететіні бірқатар қызықты фактілер мен ғылыми еңбектерде дәлелденген.