Checklist of earthworm species (Oligochaeta) of the Andaman and Nicobar Islands, India - P. Tiwari; N. Tiwari; S. Yadav (Arxius de Miscel-lània Zoològica, 2025)
Llista d'espècies de cucs de terra (Oligochaeta) de les illes Andaman i Nicobar, a l'Índia