Біологічно активні сполуки рослин видів, гібридів і сортів півонії, інтродукованих у Національному ботанічному саду імені М. М. Гришка НАН України - Н. І. Джуренко; О. П. Паламарчук; Т. О. Щербакова; В. Ф. Горобець; В. І. Тодорова (Plant Varieties Studying and Protection, 2021)
Мета. Pозкрити сировинний потенціал інтродукованих у Національному ботанічному саду імені М. М. Гришка НАН України (НБС) представників роду Paeonia L. за вмістом біологічно активних сполук.